...

Betaalwijzen

Alle betalingen vinden plaats over een versleutelde beveiligde verbinding. Dit is te herkennen aan het slotje bovenin uw browser, links van het internetadres.Voor het verwerken van betalingen gebruiken wij een payment provider (Sisow). Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij het kiezen van een betaalwijze.

Ideal

Met ideal rekent u af via internetbankieren bij uw eigen bank. Dit kan ook middels een QR-code en uw telefoon. Ideal is een betaalmethode voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Afterpay

Wanneer je afterpay kiest bij het afrekenen hoef je pas te betalen na ontvangst van de bestelling. Je hebt hoervoor 14 dagen na het plaatsen van de bestelling.

Bancontact/Mistercash

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode voor Belgische klanten. Voorheen ook wel bekend als bancontact/mistercash. Betalingen zijn direct gedaan en bestellingen worden direct bevestigd.

Overmaken

Het vooraf overmaken van het bestelbedrag naar onze rekening via internetbankieren. De bestelling wordt pas verzonden nadat de bestelling is ontvangen.

Paypal

Paypal is wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode. Met paypal betaalt u met uw emaildres. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest dient u al over een paypal account te beschikken.

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.