...

Neoderma

Wat is Neoderma?

Neoderma is een Europees merk van huidverzorgingsproducten. De onderzoekcentra zijn gevestigd in Zwitserland en Frankrijk, en de productie van de producten vindt plaats in Cyprus.

De lat ligt hoog

De huidverzorgingsproducten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat deze producten vrij zijn van: parabenen, minerale oliën, paraffine, vaseline, ethanolamine en genetisch gemodificeerde organismen. Tevens zijn de producten allergie- en dierproefvrij.

De kwaliteit van de huidverzorgingsproducten

Wij gebruiken deze producten in onze schoonheidssalon omdat ze van hoge kwaliteit zijn en de resultaten altijd snel en goed zichtbaar zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit merk? U vindt de uitgebreide omschrijving onderaan deze pagina.

Weet u niet welk product voor uw huid geschikt is, dan kunt ons altijd bellen of mailen voor professioneel advies: T: 058 - 2153189 of per mail info@beauterie.com
Producten filteren Getoond worden alle 64 Resultaten
Prijs
Sorteren
Huidtype
Inhoud
Merk

Uitgebreide informatie over Neoderma

Innovatie en Technologie

Neoderma is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve aanpak in de huidverzorgingsindustrie, waarbij het de grenzen van traditionele cosmetica verlegt door de integratie van geavanceerde technologieën en een sterke nadruk op natuurlijke ingrediënten.

Hun toewijding aan het ontwikkelen van ‘smart skincare’ producten is duidelijk in hun gebruik van airless en waterloze formules, waardoor ze niet alleen de effectiviteit van hun producten verbeteren maar ook bijdragen aan de duurzaamheid en het milieu. De combinatie van de nieuwste wetenschappelijke inzichten met de kracht van de natuur maakt Neoderma uniek in zijn soort.

Blue blood

Een van de meest opvallende productlijnen van Neoderma is de Blue Blood-serie, die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we denken over huidverzorging.

Deze lijn maakt gebruik van een Oxycell-complex, dat verrijkt is met een actieve zuurstofdrager, ontworpen om de huid te verjongen en te beschermen tegen tekenen van veroudering en externe schadelijke invloeden. Het resultaat is een verbetering van de celenergie, wat leidt tot een stralende, gezonde huid.

Duurzaam & Milieubewust

Neoderma’s inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn wordt verder onderstreept door hun groene-ecosysteemverpakkingen. Deze benadering toont hun toewijding aan het verminderen van afval en het bevorderen van een gezonde huid in harmonie met de planeet.

Het is deze balans tussen innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid die Neoderma onderscheidt van andere merken in de schoonheidsindustrie.

Unieke Producten

Door de combinatie van geavanceerde technologie, unieke productlijnen en een duurzame benadering biedt Neoderma een nieuwe dimensie aan huidverzorging die zowel effectief als milieubewust is. Het merk blijft de normen in de industrie verhogen en biedt klanten over de hele wereld producten die niet alleen goed zijn voor hun huid maar ook voor de planeet.
BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.