Schoonheidssalon Aloë | Emmakade 11NZ | 8921AD Leeuwarden | Mail: info@salonaloe.nl

Neoderma

Pupa

Gezichtsverzorging - Oogproducten

6 artikel(en)

per pagina

 • Neoderma Delicate-Refreshing Eye Make-Up Remover

  (Dual Phase) Eue Make Up-Remover - Neoderma Delicate-Refreshing Eye MakeUp Remover

  Neoderma Delicate-Refreshing Eye MakeUp Remover van Neoderma is een zeer effectieve lotion op basis van het sap van de Aloë plant die effectief oog en lip make-up verwijdert zonder olieachtig residu achter te laten.

  Huidtype: voor alle huidtypen geschikt

  € 27,00
 • Neoderma Neo-Defense Eye Cream

  Intelligence Prevent Eye Cream - Neoderma Neo-Defense Eye Cream

  Neoderma Neo-Defense Eye Cream van Neoderma is een ultra-rijke maar ook lichte oogcrème die de verschijnselen van oogrimpels, donkere kringen, wallen en uitdroging tegengaat, terwijl een soepele, vitale en jeugdige blik rond de ogen wordt bevorderd. Neoderma Neo-Defense Eye Cream heeft een verzachtende en hydraterende werking, stimuleert celvernieuwing, beschermt tegen vrije radicalen en voorkomt/vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes.

  Huidtype: Geschikt voor alle huidtypen

  € 41,31
 • Neoderma Neo-Hydro Revitalizing Eye Mask

  Silky Eye Mask - Neoderma Neo-Hydro Revitalizing Eye Mask

  Neoderma Neo-Hydro Revitalizing Eye Mask is een geconcentreerd, zijdezacht oogmasker, dat rimpels en tekenen van vermoeidheid, zoals wallen en donkere kringen vermindert. 

  Huidtype: geschikt voor alle huidtypen

  € 40,04
 • Neoderma Neo-Lift Eye&Lip Contour Cream

  Intelligence Advanced Power Lift Eye & Lip Cream - Neoderma Neo-Lift Eye & Lip Contour Cream

  Neoderma Neo-Lift Eye & Lip Contour Cream een luxueuze, verfijnde, verstevigende creme voor oog- en lipcontour, verrijkt met diamantpoeder en veelkleurige parels, vermindert klinisch bewezen aanzienlijk de fijne lijnen en rimpels in het delicate gebied rond ogen en lippen. De huid krijgt een zijdeachtige glans en ziet er jong uit.

  Huidtype: Geschikt voor alle huidtypen die met verouderings verschijnselen, rimpels en lijntjes rond mond en ogen, te maken hebben.

  € 88,94
 • Neoderma Neo-Youth Anti-Wrinkle Eye-Neck Cream

  Intelligence Rejuvenate Nourishing Eye-Neck Decollete Cream - Neoderma Neo-Youth Anti-Wrinkle Eye-Neck Cream 

  Neoderma Neo-Youth Anti-Wrinkle Eye-Neck Cream is een intensieve gezichtscreme, verrijkt met krachtige, exclusieve natuurlijke ingrediënten en peptiden. Deze speciale creme voor hals, ogen en decolleté versterkt de natuurlijke krachten van de huid, die het verlies aan veerkracht en de verouderingsverschijnselen van rimpels en lijnen tegengaan. Beschermt en bevordert een gezonde, glanzende teint en laat het gezicht er strakker en steviger uitzien.

  Huidtype:  Geschikt voorv alle huidtypen vooral de droge en vochtarme en rijpere huid.

  € 70,62
 • Pupa Savanna 3D Gold Eyeshadow

  Pupa Savanna 3D Eyeshadow is een oogschaduw met een speciale textuur die aanvoelt als een crème. Dankzij de lichte kleur wordt de oogopslag meteen verhelderd en komt er een prachtige opvallende metallic finish.

   

  € 17,25

6 artikel(en)

per pagina