Schoonheidssalon Aloë | Emmakade 11NZ | 8921AD Leeuwarden | Mail: info@salonaloe.nl

Pupa

BeautyFace

Gezichtsverzorging - Oogproducten

5 artikel(en)

per pagina

 • BeautyFace ACTIVE SKIN CONCENTRATE EYE AREA Serum 10ml.

  Hoog geconcentreerd oog zone serum gebaseerd op sterke, actieve ingrediënten, veilig genoeg voor deze tere zone. Verwijdert toxines en vermindert zwellingen, donkere kringen en vlekjes. Het hydraterende, versterkende effect op de huid verbetert de elasticiteit. Ondersteund de reconstructie processen in de epidermis. TOEPASSING; het concentrate serum mag bij iedere gelegenheid doch bij voorkeur 's-avonds aangebracht worden op een gereinigd gezicht onder de gebruikelijke oogverzorging. Zorg dat het serum goed in de huid opgenomen is alvorens een crème te gebruiken. Een kuur van 1 tot 2 weken is haalbaar uit 1 flacon van 10 ml. Doseer hiervoor 1 mini druppel per behandeling.

  € 12,00
 • BeautyFace GOLD ACTIVE EYE SMOOTHING Serum 10ml.

  Hoog geconcentreerd herstellend serum. Gebaseerd op SH-POLYPEPTIDE-11 Goud peptiden Collageen en peptiden Groene thee en Aloë extract Rijk aan anti-oxydanten Beschermt de lipide barrière Hersteld de elasticiteit en zachtheid ​

  € 13,00
 • BeautyFace Oogmasker 24 karaat Goud en Hyaluronzuur Anti Rimpel

  Dit masker is geschikt voor de middle aged huid die zichtbare tekenen van veroudering vertoont. Het masker zorgt voor vermindering van rimpels en vult proteïnen aan waardoor de huid wordt verstevigd.

  Normale prijs: € 5,95

  Speciale Prijs € 4,95

  Niet op voorraad

 • BeautyFace Oogmasker donkere kringen en gezwollen huid

  Dit masker is geschikt voor ieder huidtype met een zichtbare vermoeide blik en gezwollen oogleden met donkere kringen. Het masker verwijdert toxines, vermindert schaduw effect van zwellingen, regenereert en verzacht de huid, stimuleert de microcirculatie, geeft een oplichtend effect en vermindert vlekjes.

  Normale prijs: € 5,95

  Speciale Prijs € 4,95

 • Pupa Savanna 3D Gold Eyeshadow

  Pupa Savanna 3D Eyeshadow is een oogschaduw met een speciale textuur die aanvoelt als een crème. Dankzij de lichte kleur wordt de oogopslag meteen verhelderd en komt er een prachtige opvallende metallic finish.

   

  € 17,25

5 artikel(en)

per pagina