...
Neoderma Blue Blood Gel - header image

Het Bedrijf Neoderma

Neoderma, een naam die synoniem staat voor ‘nieuwe huid’, markeert een nieuw tijdperk in huidverzorging. Met meer dan 26 jaar aan onderzoek en ervaring, combineert dit merk de kracht van de natuur met wetenschappelijke innovatie. Neoderma biedt een scala aan innovatieve en ‘schone’ producten, waaronder Neoderma Blue Blood Gel. Deze producten zijn op maat gemaakt om aan de behoeften van elke consument te voldoen.

De Essentie van Neoderma’s Filosofie

Andreas Loizou, de CEO van Neoderma met zijn eigen filosofieAndreas Loizou, CEO van Neoderma, gelooft sterk in de tech-derma era. Dit tijdperk benadrukt de regulatie van huidgedrag via geavanceerde softwareontwikkeling. Het is een tijdperk van ‘slimme huidverzorging’ die vrij is van conserveringsmiddelen. Deze producten zijn lucht- en watervrij, prachtig geproduceerd, en stralen luxe uit. Het merk verandert de perceptie van huidverzorging, door consumenten aan te moedigen door een nieuwe lens te kijken.

Wat maakt de Blue Blood lijn uniek?

De Blue Blood lijn, Neoderma’s signatuurserie, is gebaseerd op zuurstof en heeft een unieke vloeibare kristalstructuur serum in een luchtdichte fles. Het gebruikt een Oxycell-complex, verrijkt met een actieve zuurstofdrager, en is ontworpen om de huid te verjongen. Bovendien biedt het een verdedigingsmechanisme tegen tekenen van veroudering en externe bedreigingen.

Neoderma’s Aanpak van Huidverzorging

De producten van Neoderma maken gebruik van nieuwe ingrediënten die leeftijdsbestrijding bevorderen. Deze ingrediënten zijn afkomstig van de fijnste grondstoffen en zijn geselecteerd om synergetisch te werken met de natuurlijke mechanismen van de huid. Het resultaat is een levendige, stralende en gezond uitziende huid, waardoor klanten hun unieke huidpotentieel kunnen ontsluiten.

Ervaringen met Neoderma Blue Blood Gel Youth Infuser

Volgens gebruikerservaringen is Blue Blood Gel Youth Infuser, het meest bekende Neoderma-product, een serum vol vitamine E, perzikpit olie en perfluorcarbonzuur. Dit zuur verbetert de zuurstofniveaus in de huid, wat op zijn beurt de collageen- en elastineproductie stimuleert. Het is licht van gewicht, heeft een frisse geur, en het maakt de huid superzacht en glad. Het wordt zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt, en het is geschikt voor alle huidtypes. Ondanks dat er wel een prijskaartje aan zit, vinden bijna alle gebruikers het de investering waard vanwege de effecten die het op hun huid heeft.

Neoderma’s Blue Blood Producten Zijn Uniek

Neoderma’s Blue Blood Gel – Youth Infuser presenteert zich als een veelzijdige huidbooster. Dit serumgel is geschikt voor elke leeftijd, huidtype of huidprobleem en maakt de huid steviger, gladder en frisser. Het stimuleert celvernieuwing en wondgenezing`.

Kenmerkende Ingrediënten

In de Blue Blood Gel vindt u ingrediënten zoals vitamine E, perzikpitolie en perfluorcarbonzuur. Deze combinatie verhoogt de zuurstofniveaus in de huid, wat de productie van collageen en elastine stimuleert.

Alcoholvrije Formulering

De Blue Blood producten zijn vrij van alcohol, in lijn met ‘schone’ huidverzorging. Ze bieden voordelen zonder harde chemicaliën die de huid mogelijk kunnen irriteren.

Belangrijke Ingrediënten en Hun Functies

Tocopheryl Acetaat, een antioxidant, beschermt de huid. Kalmerende middelen zoals Panthenol en Allantoïne verzachten en herstellen de huid. Verzachtende stoffen zoals Perzikpitolie en Glyceryl Stearaat houden de huid zacht en soepel.

Vocht en Hydratatie

Hydraterende ingrediënten zoals Glycerine en Panthenol zorgen ervoor dat de huid vocht vasthoudt, wat bijdraagt aan een jeugdige uitstraling.

Geavanceerde Beschermingstechnologie

De Blue Blood producten, waaronder hun zonnebrand gezichtscrèmes, zijn gebaseerd op geavanceerde technologie die de zuurstofvoorziening en verjonging van de huid ondersteunt. Het CellOx-SP complex, verrijkt met actieve zuurstofdrager en druifgerichte δ-viniferine, helpt de huid te beschermen tegen omgevingsstressoren.

Overzicht van het Productassortiment

De Blue Blood Gel – Youth Infuser is een gerenommeerd product in verschillende formaten. Het wordt aangevuld door de Blue Blood Oxyglow Face Serum, die de huid een zuurstofrijke en hydraterende boost geeft.

Conclusie

De Blue Blood-lijn van Neoderma is een bewijs van de toewijding van het merk aan ‘slimme huidverzorging’. Met een holistische aanpak biedt het merk luxe huidverzorging die zowel effectief als in harmonie is met de natuurlijke processen van de huid.

Toepassing en Resultaten van Neoderma Blue Blood Gel 

De Neoderma Blue Blood Gel – Youth Infuser voorziet uw huid direct van een zuurstofboost. Dit unieke gel-serum, verrijkt met perfluorocarbon, stimuleert de celvernieuwing en versterkt de huid. Uw huid wordt egaler en krijgt een frisse uitstraling. B-Panthenol en perzikpitolie ondersteunen de genezing van wonden.

Unieke Verkooppunten

De Blue Blood Gel dient als een serum of als een booster onder uw serum. Het verbetert de opname van werkstoffen uit andere huidverzorgingsproducten. Geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd, biedt het een flexibele toevoeging aan uw huidverzorgingsroutine.

Toepassingswijze

Pas Blue Blood Gel toe als serum of booster. Breng het aan op een gereinigde huid, masseer het in op uw gezicht, hals en decolleté. Voor een optimaal resultaat, gebruik het ‘s ochtends en ‘s avonds. Het is het hele jaar door te gebruiken en biedt ook verlichting bij (brand)wondjes.

Verwachte Resultaten

Bij regelmatig gebruik kan Blue Blood Gel uw huid strakker, egaler en stralender maken. Het ondersteunt de celvernieuwing en draagt bij aan een gezonde huidconditie. De gel komt in luchtdichte verpakkingen om de werking en houdbaarheid te verlengen.

Wat vinden gebruikers van Blue Blood Gel?

De Neoderma Blue Blood Gel geniet brede waardering onder gebruikers. Veel mensen melden significante verbeteringen in hun huidconditie na gebruik van dit product.

Positieve Effecten op de Huid

Gebruikers prijzen de gel voor zijn lichte textuur en verfrissende gevoel. De gel maakt de huid zachter en gladder en draagt bij aan het verminderen van fijne lijntjes. Deze verbeteringen worden vaak al snel na het aanbrengen opgemerkt.

Toepassing en Absorptie

De Blue Blood Gel is gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in. Het wordt gebruikt als serum of booster, waardoor het een flexibele toevoeging aan elke huidverzorgingsroutine is.

Prijs-kwaliteitverhouding

Hoewel sommige gebruikers dit niet per se een goedkoop product vinden, zijn de meeste gebruikers het er over eens dat het product de kosten waard is. De gel wordt gezien als een waardevolle investering in de gezondheid en uitstraling van de huid.

Natuurlijke en Effectieve Ingrediënten

De combinatie van ingrediënten zoals perfluorocarbon, vitamine E en perzikpitolie wordt geprezen. Deze bestanddelen zijn zorgvuldig gekozen om de huid te verjongen en te revitaliseren.

Samenvattend

Gezien de positieve feedback en de effectiviteit van de Blue Blood Gel, is het duidelijk waarom het product zo populair is. Het biedt een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, snelle absorptie en zichtbare resultaten, waardoor het een favoriet is onder vele huidverzorgingsenthousiasten.

Toepassing en Resultaten van Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30

De Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30 is een matte zonnebrandcrème die de huid zuurstof geeft en verjongt. Het bevat het CellOx-SP-complex met actieve zuurstofdrager (perfluorodecaline) en δ-viniferin uit druiven, die beschermen tegen UV-stralen en vroegtijdige veroudering voorkomen. Dit leidt tot een gehydrateerde, gladde en gezonde huid.

Toepassingswijze

Breng de zonnebrandcrème gelijkmatig aan op een schone huid, een half uur voor blootstelling aan de zon. Regelmatig opnieuw aanbrengen is aanbevolen, vooral na zwemmen of langdurige blootstelling aan de zon.

Belangrijkste Actieve Werkstoffen

Perfluorodecaline zorgt voor zuurstofafgifte op de huid en verbetert het uiterlijk en de zachtheid. Andere belangrijke ingrediënten zoals glycosphingolipids, Simmondsia Chinensis (Jojoba) zaadolie, druivensap extract, Biosacharide Gum-1 en Tocoferylacetaat bieden extra bescherming en hydratatie.

Geschikt voor alle Huidtypen

De Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30 is geschikt voor alle huidtypen, inclusief gevoelige huid. Het kan zowel overdag als ‘s avonds worden gebruikt en biedt effectieve behandeling tegen zonnebrand en irritatie na het ontharen.

Verpakking en Gebruiksgemak

Met 30, 50 en 100 ml inhoud in een handige verpakking met een verkleinde opening, is de gel gemakkelijk en zuinig in gebruik. De formule trekt snel in en vormt een goede basis voor verdere dagverzorging.

Wat Vinden Gebruikers van Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30?

Gebruikers van de Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30 zijn enorm tevreden. Er hangt wel een prijskaartje aan dit product maar dan heeft u ook wat. Het is een exclusief product met bijzonder goede resultaten. Een groter deel van het assortiment van Neoderma
Neoderma heeft naast haar Blue Blood producten ook vele andere kwalitatief uitstekende producten. Hier ziet u een overzicht van een deel van het assortiment.

Waar is Neoderma Blue Blood Gel te Koop en Wat kost het?

Neoderma Blue Blood Gel is verkrijgbaar via geautoriseerde of gecertificeerde professionals zoals schoonheidsklinieken, schoonheidssalons, spa’s, artsen, dermatologen en andere professionele therapeuten. Het is ook online te koop op verschillende locaties.

Verkooppunten

In Nederland is de Blue Blood Gel verkrijgbaar bij verschillende de betere webshops, waaronder uiteraard beauterie.com

Prijzen

Online zijn de de 50 ml Neoderma Blue Blood Gel Youth Infuser verkrijgbaar voor zo rond de 65 euro. De 30 ml versie is zo ongeveer 50 euro gemiddeld. De Blue Blood Face Sunscreen SPF30 komt in 3 maten, te weten: 30ml, 50ml en 100 ml. Deze prijzen zijn respectievelijk rond de vanaf 50 euro, rond de 70 euro en rond de 130 euro.

Neoderma Blue Blood Gel bij Beauterie.com

Uiteraard hebben wij als professionals ook de beschikking over de producten van Neoderma. Onderstaand vindt u een lijstje van de Neoderma producten die u op Beauterie.com kunt bestellen.
De producten van Neoderma die op Beauterie.com te koop zijn
Bent u dus nieuwsgierig geworden naar deze producten van Neoderma? Kijk dan even verder door op onderstaande producten te klikken voor actuele (prijs)informatie.

Dit artikel is geschreven door Beauterie.com

Dit artikel is geschreven door Beauterie.com, de webshop van Schoonheidssalon Aloë in Leeuwarden. Een begrip in Leeuwarden met meer dan 40 jaar ervaring en expertise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.